Saturday, November 24, 2012

Sapun masca

NOU!
Sapun natural - Masca cu argila si scortisoara
Pret 9lei
Greutate 80g
Ingrediente: ulei de măsline, palmier, ricin; argila, carbune medicinal, scortisoara; uleiuri esentiale de menta si musetel.

    Folosita inca din Egiptul Antic dupa reteta frumoasei imparatese Nefertiti, argilei ii sunt recunoscute si in zilele noastre proprietatile miraculoase.
    Ea contribuie la regenerarea tesuturilor, la remineralizarea organismului (absorbtia sarurilor), la eliminarea toxinelor, avand proprietati antiseptice, antibacteriologice, antimicotice si de conservare.
    Este un puternic absorbant si, datorita proprietatilor antiseptice, argila vindeca frumos ranile provocate de unele afectiuni ale pielii, redandu_i acesteia aspectul sanatos.
    De mii de ani oamenii o intrebuinteaza ca detoxifiant al organismului, iar in tratamentul acneei, argila se poate utiliza intern si extern, efectul benefic fiind potentat de adaosul de carbune medicinal si scortisoara (recunoscuta ca antimicotic si stimulent al circulatiei sangvine).

    Recomand sapunul natural cu argila, carbune medicinal, scortisoara si uleiuri esentiale de menta si musetel in cazul tenurilor cu probleme, cu tendinte spre ingrasare sau acneice.
    Se aplica pe fata o pelicula uniforma, sapunind cu delicatete si evitand zona ochilor, se lasa aproximativ 5 minute sa actioneze, după care se clateste bine si se tamponeaza usor fata cu un prosop moale de bumbac.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...